Despre testere

CE ESTE UN TESTER?

 

Un tester este o versiune a unui parfum care vine, fără cutia decorativa, de vânzare cu amănuntul. Versiunile Tester vin în aceeasi sticla ca versiunea retail, includ aceeaşi cantitate de parfum şi au aceasi calitate. Testerele pe care le vedeti pe site nu au fost niciodată folosite. Dacă doriţi sa economisi bani pe un parfum, puteti lua în considerare achiziţionarea versiunii tester a brand-ul. Vă rugăm să fiţi conştienţi de faptul că nu toate mărcile au testere disponibile.

 

La ce sa va asteptati:

În majoritatea cazurilor, un parfum tester va veni într-o cutie de carton sau într-o cutie alba. Cu toate acestea, unii designeri vor reduce costurile de producţie, prin distribuirea produselor tester fără cutie şi fără capac. Prin capac ne referim la partea de sus decorativa, nu la duza de pulverizare care vine la toate produsele (de exemplu, produsele After Shave sau versiunile Splash nu vin cu pulverizatoare).


Testerele de pe acest site sunt aduse in mare parte din Polonia, de pe site-ul perfumio.pl, si alte site-uri asemanatoare!